Co. van de zonsopganggieterij, Ltd

Het beroep maakt dingen perfect!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Nodulair gietijzer voor verkoop
Van goede kwaliteit Nodulair gietijzer voor verkoop
Een zeer professionele en verantwoordelijke leverancier die wij tot dusver hebben gewerkt. Hoop al ding goed gaat en hebben een rooskleurige toekomst, die de producten van de leverings superieure kwaliteit de hele tijd houden aan ons!

—— Jack

Wij hebben ongeveer vijf jaar samengewerkt. Kan altijd zeer concurrerende prijs op gietijzerdelen krijgen. De zonsopganggieterij is een zeer betrouwbare leverancier!

—— Peter

De zonsopganggieterij is een goede keus als u naar gietijzerdelen zoekt, kunnen zij professioneel advies geven bij het besparen van kosten, ondertussen waarborgend de kwaliteit. Wij krijgen heel wat korting van hen tijdens deze jarenzaken! Hoop dit aan u nuttig zou zijn.

—— Steve

Ik ben online Chatten Nu

Sunrise Foundry CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Sunrise Foundry CO.,LTD Sunrise Foundry CO.,LTD Sunrise Foundry CO.,LTD Sunrise Foundry CO.,LTD Sunrise Foundry CO.,LTD Sunrise Foundry CO.,LTD Sunrise Foundry CO.,LTD Sunrise Foundry CO.,LTD Sunrise Foundry CO.,LTD Sunrise Foundry CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Afrika
Aantal werknemers : 50~75
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 1990
Export pct : 90% - 100%
Onze fabriek werd gevestigd in 1990. Bij het meeste begin, produceerden wij sommige ijzerafgietsels en roestvrij staalafgietsels.
 
Laat na 2.000 jaar, brachten wij in productielijn voor het maken van staalafgietsels.
 
Tijdens deze jarenontwikkeling, zijn onze productielijnen van traditionele mensenhand bijgewerkt die aan automatische machinesproductielijn werken.
 
De klanten zijn altijd gekomen prioriteit aan ons welke ons criterium is. Wij zijn waarderen werkelijk onze klanten voor het steunen van ons tijdens deze jaren. Wij zijn niet alleen het bereiken bedrijfskans maar ook het vestigen van vriendschap met onze klanten.
 
Contactgegevens
Sunrise Foundry CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Paul

Tel.: 86-574-88991943

Fax: 86-574-88923602

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)